Temot International визнав Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG як свого найкращого логістичного партнера. Нагорода постачальнику та виробнику запасних частин для легкових та вантажних автомобілів з Германії була вручена в Барселоні наприкінці травня.

З боку та від імені майже 2,000 співробітників bilstein group у всьому світі, нагороду отримували Менеджер з підтримки продажів Надін Бекер (Nadine Becker), Регіональні Директори з продажів Йорг Хергл (Jörg Hergl) та Олівер Тайс (Oliver Theis), у присутності майже 400 гостей, які відвідали подію.

Temot, один з найбільших торгових союзів на незалежному ринку автозапчастин, проводить опитування щодо вдоволеності постачальниками серед більш ніж 65 своїх партнерів. Цього року, bilstein group отримала перше місце в категорії «Логістика». Окрім цього, сімейна компанія з Еннепеталю була також номінована в категоріях «Запчастини для комерційних автомобілів» та «Постачальник року», і отримала почесне місце в п’ятірці кращих серед багатьох інших постачальників Temot International в обох цих категоріях.

«Ми відчуваємо себе дуже схвильованими після отримання нагороди та двох інших номінацій», розповідає Йорг Хергл (Jörg Hergl), Регіональний Директор з продажів у Східній Європі. «Цей відмінний результат є доказом того, що незважаючи на це, чи, можливо, тому, що ми дуже самокритичні, ми робимо багато чого правильно, і що всі наши зусилля та інвестиції високо оцінені нашими партнерами. Але це також є стимулом для нас, щоб залишатися гнучкими та відповідати будь-яким індивідуальним запитам наших споживачів».