Компанія Tenneco випустила видання Monroe® MaxLift® 2017. У цьому каталозі міститься понад 1 200 артикулів газових упорів найвищої якості для капотів і кришок багажників – це на 150 артикулів більше, ніж у попередньому випуску.

Актуальний каталог - завжди на сайті Monroe

Асортимент газових упорів розширено 96 абсолютно новими найменуваннями виробів. Цим забезпечується більш широке покриття автопарку, що має значення для постачальників запасних частин і СТО.

Зазвичай подібні каталоги зберігають актуальність досить довго. Якщо ж інформація оновлюється, то на сайті Monroe з'являється актуальний каталог* амортизаторів кришки багажника (газових упорів) з розмірами.

Широке покриття і застосовність

Асортимент газових упорів Monroe охоплює автомобілі з роками випуску починаючи з 1980 року. Автомобілів ще старших на ринку практично немає.

Перелік варіантів застосування сформований на основі даних, наданих компанією TecAlliance – провідним постачальником інформації для ринку післяпродажного обслуговування автомобілів.

OE-номери для простоти підбору

Як і в попередньому виданні, для кожного варіанта застосування наведена інформація про OE-номер (оригінальний номер автовиробника) і відповідний артикул виробу Monroe. Відзначимо, що далеко не всі постачальники вказують ОЕ-номери, що може створювати труднощі під час підбору деталей.

Технічні дані виробів

У каталозі наведена докладна інформація про типи кріплення, гарантійні умови, а також наведено таблицю розмірів із даними про робочий час для конкретного виробу.

Зображення упорів

За аналогією з каталогами амортизаторів, пружин і компонентів підвіски під брендом Monroe, новий каталог MaxLift проілюстрований унікальними об’ємними зображеннями багатьох виробів, що значно спрощує і прискорює підбір запасних частин.

Наявність зображень допоможе користувачам максимально швидко підібрати підходящу запасну частину для конкретної моделі автомобіля. Навіть у тому випадку, коли є тільки сама запчастина і неповна інформація про модель авто.

Охочі замовити примірник нового каталогу MaxLift можуть звернутися до торгового представника Tenneco.

*Найновіший каталог доступний у форматі PDF і в електронному вигляді на сайті www.monroecatalogue.eu. Ресурс містить безліч інших каталогів Monroe, в тому числі каталоги деталей підвіски й амортизаторів.