Амортизатори Monroe Reflex, що заслужили гарну репутацію у автовласників і механіків –більше не виробляються, і вже йдуть із полиць автомагазинів та дилерів запчастин. Причина такого рішення виробника, компанії Tenneco – створення й успішне впровадження більш просунутої технології.

Нова технологія R-TECH® 2 Rebound Valving Technology ™, що використовується в нових амортизаторах Monroe, які прийшли на зміну лінійці Monroe Reflex, забезпечує миттєвий зворотний зв’язок. Завдяки цьому амортизатори швидше і чіткіше реагують на зміну умов руху та стану дорожнього покриття.

Технологія R-TECH® 2 Rebound Valving Technology ™

Технологія R-TECH® 2 Rebound Valving Technology ™, в поєднанні з іншою однією розробкою – високошвидкісним клапаном стиснення (Impact Control Valve), покладена в основу конструкції амортизаторів нової лінійки – OE Spectrum. Ця преміальна продукція замінює лінійку Reflex. При цьому для автомобілів бюджетного класу, як і раніше, доступна серія Monroe Original – добре знайома водіям лінійка якісних амортизаторів.

 

 

Ще більше покриття парку

На можливостях СТО в плані обслуговування широких мас автовласників виведення Reflex із продажів не позначиться – нова серія не тільки повністю покриває парк автомобілів, на які традиційно встановлювалися амортизатори Reflex, але також додатково охоплює широкий ряд інших моделей.

Випереджаючи оригінал

При цьому лінійка OE Spectrum не тільки не поступається оригінальним вузлам, які монтуються на преміальні автомобілі на конвеєрах автовиробників, але і перевершує їх за низкою характеристик. Понад те, за результатами випробувань амортизатори OE Spectrum продемонстрували більш високі показники міцності та надійності – в тому числі і порівняно з попередніми моделями Monroe.

Очевидними перевагами нової серії є:

  • миттєва реакція відгуку;
  • своєчасне реагування на різкі зміни дорожніх умов;
  • забезпечення максимального контакту коліс із дорожнім покриттям;
  • мінімальний рівень шуму і вібрації;
  • більш плавний хід і зниження суб’єктивного відчуття «жорсткості»;
  • повний контроль водія за ситуацією в будь-яких умовах;
  • універсальність – OE Spectrum підходять для всіх типів автомобілів;
  • ексклюзивна 5-річна обмежена гарантія (діє не у всіх регіонах).

Комфорт і безпека без компромісів

«Амортизатори Monroe OE Spectrum дозволяють СТО уникнути необхідності йти на компроміс, весь час роблячи непростий вибір між точністю керування автомобілем і жорсткістю підвіски, – пояснив Маурітс Біннендійк, віцепрезидент компанії Tenneco і генеральний менеджер підрозділу Aftermarket (EMEA). – Обираючи цю технологію, наші партнери на ринку післяпродажного обслуговування автомобілів зможуть пропонувати своїм клієнтам, як результат заміни амортизаторів – виключно якісний, комфортний і безпечний досвід водіння».

Конструкція клапанної системи

Нова клапанна система, встановлена в амортизаторах OE Spectrum, заснована, по-перше, на запатентованій технології Monroe R-TECH® 2 Rebound Valving Technology ™ і, по-друге, на використанні високошвидкісного клапана стиснення (Impact Control Valve). Ця комбінація визначає унікальний відгук амортизаторів лінійки в поєднанні з чудовою керованістю, низькими рівнями шуму і вібрації, а також здатністю максимально комфортно відгукуватися на будь-яку манеру водіння і вподобання водія.

Конструкція Monroe R-TECH Rebound Valving Technology заснована на поєднанні двох наборів особливим чином підібраних точно відкаліброваних дисків, розділених ексцентричним «зубчастим диском» – це дозволяє виключити небажані різкі зміни в ступені демпфування.

Тонке налаштування переходу між фазами демпфування дозволяє зробити керованість більш збалансованою в різних ситуаціях і умовах.

Високошвидкісний клапан стиснення (Impact Control Valve) швидко і точно компенсує навіть дуже жорсткі удари.

Полегшена високоміцна конструкція фіксатора радикально зменшує час відгуку системи.

Іншими перевагами амортизаторів Monroe OE Spectrum є:

  • високоякісне хромове покриття штока поршня;
  • передова конструкція сальника;
  • внутрішній ступор відбою у вигляді крученої пружини (у багатьох моделях амортизаторів);
  • нова закрита антифрикційна фторопластова прокладка диска;
  • високоякісна напівсинтетична олива з підвищеною хімічною стійкістю в діапазоні температур від -40 ° C до 120 ° C для узгодженого і стабільного ходу відбою і стиснення за будь-яких дорожніх умов.

Технічна підтримка Tenneco

Компанія Tenneco нагадує, що весь асортимент продуктів Monroe підтримується програмами технічного навчання, а також комплексною інформацією про діагностику автомобілів. Ядром навчальної платформи є система технічної підтримки Technicians Advanced Digital Information System (TADIS), у якій автомеханіки, установники та інші автосервісні фахівці можуть знайти тисячі корисних файлів.

Щоб скористатися TADIS та іншими ресурсами, перейдіть на веб-сайт www.training.tenneco.com або www.monroe.ru. Також для всіх охочих відкрито доступ до реклами, промоматеріалів для точок продажів Monroe і повністю ілюстрованого каталогу – для цього необхідно перейти за посиланням www.monroecatalogue.eu.