На Ukraine Financial Innovations Day проекти інкубаційної програми представили свої стартапи українським банкам, інвесторам та міжнародним експертам. Серед рішень-фіналістів – додаток для пошуку і бронювання зарядних станцій для електромобілів від Go To-U.

Перша в Україні інкубаційна програма для фінтех-стартапів Fintech Master, проведена у партнерстві з Mastercard та 1991 Open Data Incubator за підтримки Національного Банку України, відзначила дев’ять фіналістів – рішень у різних напрямах фінтеху. Під час заключної події програми команда фіналістів Go To-U представила своє рішення інвесторам та експертам ринку.

За допомогою додатка To-U від Go To-U власник електромобіля може безкоштовно заряджати своє авто, користуючись послугами готелів, ресторанів, кафе, кінотеатрів тощо. Через додаток можна зарезервувати зарядний пристрій, послуги, прокласти маршрут, а також отримати необхідну інформацію про місце зарядки та зручно оплатити замовлення.

Стартапи-учасники інкубаційної програми Fintech Master провели з командою 1991 Open Data Incubator, менторами Mastercard та НБУ, експертами три місяці інтенсивної роботи. Упродовж цього часу проекти змогли вдосконалити свої сервісні та бізнес-моделі, допрацювати технічні аспекти продуктів і провести зустрічі з партнерами. Дві команди повністю або значно змінили власні бізнес-моделі, ще п’ять змінили позиціонування свого продукту на фінансовому ринку.

Ukraine Financial Innovations Day став фінальним заходом інкубаційної програми, на якому представники успішних стартапів, інвестори та експерти ринку взяли участь в обговоренні основних чинників розвитку стартап-економіки в Україні, можливостей і перешкод в роботі фінтех-стартапів та взаємодії з інвесторами.