Компанія XENUM розробила абсолютно нову лінійку рідин ATF. Серед новинок мастила для сучасних коробок передач: автоматичних та роботизованих, в тому числі з системою блокування slip lock-up. Є мастила з допусками Mercedes-Benz, для коробок з подвійним зчепленням, а також для коробок передач типу CVT в азійських марках. Через деякий час старі ATF мастила будуть замінені на ці нові продукти.

Перша нова олива ATF це ХА-DEXRON VI, високопродуктивний ATF продукт на основі майстерно представлених добавок і ретельно підібраних синтетичних базових масел. Олива спеціально адаптована до вимог сучасної автоматичної трансмісії. Це масло замінить старе AT-Dexron III і EUROMAX ATF, яке було у нас в минулому.

Dexron VI є модернізацією Dexron III. Більшість виробників, що користувалися в минулому специфікаціями Dexron III, в даний час використовують специфікації Dexron VI. Dexron VI є абсолютно сумісним для коробок передач, що вимагають старі специфікації DEXТRON. Підходить для більшості європейських автоматичних трансмісій.

Наступним продуктом є XA-MULTI 236,14. Це 100% синтетична високотехнологічна олива на основі найсучасніших присадок і ретельно підібраних синтетичних базових масел. Гарантує високу продуктивність і захист трансмісії навіть в екстремальних умовах експлуатації. Продукт XA-Multi 236,14 є спеціально розроблений для найсучасніших АКПП (мануальний режим, послідовний режим, з електронним управлінням) з системою блокування slip lock-up або без.

Число 236,14 відноситься до допусків Mercedes-Benz, який виставляє дуже високі вимоги до нової генерація автоматичних передача Mercedes-Benz. Це масло також відповідає вимогам і допускам багатьох азіатських виробників автомобілів. Тому це мастило замінює більшість специфікацій нашої попередньої оливи Nippon ATF.

Наступним у списку нових продуктів є XT-POWERSHIFT. Високо продуктивна рідина для трансмісій з подвійним зчепленням, розроблена на базі високоякісних синтетичних базових масел та присадок останнього покоління, спеціально розроблена для використання в сучасних вологих подвійних передачах зчеплення.

XT-POWERSHIFT підходить для використовувати в широкому діапазоні транспортних засобів, обладнаних DCT коробками передач, що мають подвійне сухе зчеплення і Double-Wet зчеплення. Популярні не тільки у Volkswagen Audi Group, але і все більше і більше використовується іншими виробниками.

Наступне, але не останнє за списком мастило XA-CVTF, високоякісна рідина спеціально розроблена для коробок передач типу CVT, які в основному використовуються в азіатських автомобілях, таких як Toyota, Nissan, Honda, Subaru і т.д. ХА-CVTF виробляється з ретельно відібраних синтетичних базових масел і спеціальних добавок. Підходить для використання в широкому діапазоні транспортних засобів, оснащених CVT коробкою передач найрізноманітніших видів ( на ланцюгах, шківах, ременях).

Трансмиссионные жидкости XENUM

Дізнатись про ці та інші революційні продукти компанії Xenum можна на сайті офіційного представника в Україні - xenum.ua. 
Запрошуємо спробувати найкраще для Вашого авто, та приєднатись до команди ентузіастів.